Winx Club!

A free forum for all Winxers where everyone is welcomed. Experience the magic and soar high!
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Peraturan Forum

View previous topic View next topic Go down 
Message
Musa_Eyre
Administrator
avatar

Posts : 686
Fairy XP : 19
Age : 16
Location : Malaysia
PostSubject: Peraturan Forum   Sun Nov 23, 2014 10:41 am

1. Tiada spam . Semua mesej automatik , Iklan , dan pautan ke laman web pesaing akan dibatalkan segera . Jika anda ingin bump topik, ini adalah dibenarkan . Jika anda ingin bertemu sekali lagi , 24 jam jarak yang diperlukan .

2. Post dalam -forums sub berkenaan sahaja . Mesej yang dikirim di kawasan topik yang salah akan dibuang dan Kedudukan dalam sub yang betul - forum oleh moderator .


3. Menghormati pengguna lain . Tiada yang menyala atau menyalahgunakan ahli forum yang lain. Pengguna yang terus menyiarkan radang , komen kesat akan dipadam dari forum selepas dua amaran dikeluarkan oleh moderator .


4. Gangguan . Tiada ancaman atau gangguan dari pengguna lain akan diterima. Apa-apa kehendak mengancam atau mengganggu tingkah laku adalah alasan untuk penghapusan dari forum.


5. kandungan Dewasa. Tiada kata-kata kotor atau pornografi dibenarkan . Catatan yang mengandungi bahan dewasa akan dipadamkan.


6. Bandwidth . Semua imej dan tandatangan mestilah 500 x 500 pixels atau yang lebih kecil ; 234 x 450 pixels atau yang lebih kecil untuk avatar . Hi kawan , tanda tangan , atau mana-mana imej akan bertukar saiz oleh kakitangan tapak jika ia terlalu besar .


7. Kandungan tidak sah . Tidak boleh semula - bahan hak cipta atau lain-lain kandungan yang tidak dibenarkan dibenarkan . Mana-mana jawatan yang mengandungi kandungan yang tidak dibenarkan atau bahan yang dilindungi hak cipta akan dihapuskan.


8. posting Double . Adakah jawatan tidak berganda tanpa pos pengguna lain di dalam antara . Satu-satunya kawasan Bahawa Anda boleh menggandakan pos adalah chat , Alfea , Muzik , Magix Mall & Fan Corner. Saham jika terdapat terlalu banyak untuk mengatakan . Posting Double dikira sebagai spam & satu siaran anda akan dipadamkan.


9. Kelakuan . Menggunakan tingkah laku agresif , Sama ada secara pasif atau secara lisan , tidak dibenarkan di sini . Barangsiapa ditangkap kerana kurang ajar , amaran akan dihantar kepada mereka. Kami akan bertolak ansur auns & dua kali , tetapi kali ketiga , amaran pertama Mahukah dikeluarkan kepada pengguna . Jika pengguna adalah kurang ajar sekali lagi kali kedua , amaran 2 Mahukah dikeluarkan . Daripada dilakukan sekali lagi , dalam amaran 3 dikeluarkan . Jika masih , ulangan pengguna selepas amaran dikeluarkan tiga kali , pengguna Mahukah dilarang .
Thank you for the signature, Phebie!

Back to top Go down
View user profile http://musa-eyre.deviantart.com
 
Peraturan Forum
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Winx Club! :: Winx Club International :: Selamat Datang ke Forum Melayu! :: Pengumuman-